A projekt bemutatása

A projekt célja:

A nagyobb betegforgalom kiszolgálására az eddig alkalmazott külső szolgáltatók igénybe vétele időgényes és nem költséghatékony, ezért szükségessé vált új gépek (Hybrid 5 tengelyes faragógép, Intraorális színes 3D scanner, 3D labor scanner, Szinter kályha Programat S1 1600 118-240V/50-60Hz) beszerzése és telepítése székhelyünkön.

A projekt eredményei:

  1. Párhuzamosítás a fogászati rendelőben a digitális lenyomatvétel területén: egy intraoral színes szkenner vásárlása, amellyel több fogászati munkát küldhetünk gyártásba.
  2. A fogtechnikai laboratóriumban asztali szkenner vásárlása külső fogászati rendelők munkáinak digitalizálásához.
  3. A CAM részleg fejlesztése új fogtechnikai CNC berendezés beszerzése, mely szintén a fogpótlás gyártás vagy az üzembiztonság növelését célozza meg.
  4. A fogtechnikai laboratóriumban a CNC berendezéssel lehetőség nyílik új technológia alkalmazására, mégpedig tömör kerámia vízhűtéssel történő faragására, amelyet látható területen koronák, héjak gyors elkészítéséhez használhatunk.

További eredmények:

Cégünk folyamatosan és egyre nagyobb számban tud betegeket fogadni. Egyelőre még kis számban, de már külföldi pácienseknek is készítünk beavatkozásokat. Jelenleg konzerváló fogászati, valamint fogpótló kezeléseket végzünk. Az eszközbeszerzés következtében lehetőség nyílik kapacitásunk növelésére a hazai és a külföldi páciensek körében is, illetve bérmunka keretében segíteni tudjuk a környéken lévő szájsebészeteket és fogorvosi rendelőket is.


A projekt bemutatása

A projekt tartalma:

A támogatás keretében sikeresen ki tudtuk cserélni 5 db. fogászati kezelőegységünket, amelyek már jelentősen ki voltak használva, frissítést igényeltek. Az új gépparkunknak hála még korszerűbb, gördülékenyebb szolgáltatást tudunk nyújtani Pácienseinknek.


A projekt bemutatása

A hitelprogram tartalmának rövid bemutatása:

A működési költségeink finanszírozása igényeltük, hogy biztosítsuk zavartalan likvid üzemelésünket. Munkabér jellegű támogatást kaptunk.